Zahra HomeMade Chocolate menawarkan coklat 'praline' yang terdiri drpd dua jenis iaitu coklat 'couverture'(gred A) dan coklat 'compound'(gred B). Menepati citarasa penggemar coklat sebenar dengan pelbagai variasi rasa dan dekorasi. Menerima tempahan untuk sebarang majlis terutama di daerah Kuantan dan Pekan. Kami juga menjalankan perniagaan secara on-line.



JOM JOINT CLUB ZAHRA HMC! KLIK HERE !

Kelab Zahra HomeMade Chocolate !!!

Sabtu, Disember 18

Pilihan kotak dll.





Hot Line :
Acuan dan barangan coklat utk dijual
Pilihan Coklat
Pilihan kotak dan set coklat

9 ulasan:

  1. Hye,mcm mana nak beli kotak ni eh? Boleh bg details nya x? TQ =))

    BalasPadam
  2. ble email detail hrga utk sume kotak2 ni tk

    BalasPadam
  3. email ke benyaloy@yahoo.com

    BalasPadam
  4. Aslmkum, pls PM harga utk kotak coklat yg boleh diisi 9 bji, 25 bji dan 35 bji.. jika ada saiz2 lain juga boleh pm kn harganya.. terima kasih.. rosequarzmtm@gmail.com

    BalasPadam
  5. salam sy cari kotak coklat 25 cav warne putih ade x?

    BalasPadam
  6. Ada Kedai tak. Balas kat mellissa_t22@hotmail.com Tolong cepat sikit

    BalasPadam
  7. Hi.. Boleh bagi price detail untuk smua box ni.. Cm na proses kalau nak tempah dari sabah? Tq. jascypetrusgydon@gmail.com

    BalasPadam
  8. Maaf semua yer...kotak2 sudah habis terjual. Insyaallah , akan restok dlm bulan Disember 2013 ini. Saya akan upload pic dan harga setiap kotak. Untuk makluman, kuantiti kotak sgt2 limited, jika mahu belian borong anda perlu tempah seawal sebulan dgn bayaran 30%. Saya juga buat pengantaran ke Sabah, Sarawak, Brunie dan Singapore. Charge pos akan dikenakan mengikut jenis pengeposan dan tempat. Harap maklum.

    BalasPadam