Zahra HomeMade Chocolate menawarkan coklat 'praline' yang terdiri drpd dua jenis iaitu coklat 'couverture'(gred A) dan coklat 'compound'(gred B). Menepati citarasa penggemar coklat sebenar dengan pelbagai variasi rasa dan dekorasi. Menerima tempahan untuk sebarang majlis terutama di daerah Kuantan dan Pekan. Kami juga menjalankan perniagaan secara on-line.



JOM JOINT CLUB ZAHRA HMC! KLIK HERE !

Kelab Zahra HomeMade Chocolate !!!

Khamis, Jun 23

Order Coklat lagi...


 Haa..coklat ni kawan lama saya yg order, set mix milk/dark/white choc. Filiingnya saya mix...mcm2 ada!
Raja Norhana ni "Puan Director" at Sinar Deras Enterprise. So sesiapa yg minat memancing kolam, bley test power kat situ. TQ Hana..Lap U...hehhee

Ini pula permintaan drpd adik Azam di Sabak Bernam.  Belum terlewat rasanya utk menghadiahkan 'abah' coklat sempena hari bapa yg lalu.  Errmm..bagusnya budak ni, anak sapelah ni kannn...TQ dik...

Selasa, Jun 21

CEKELAT UNTUK TOK DAN TOK WAN...

Kali ini saya menerima tempahan set coklat drpd seorang rakan FB, sebetulnya rakan hb sesama bertugas dulu.  Pn.Ziela (jaga2 polis ni..hehehe) dr Trengganu, menempah set coklat 35pcs untuk besday ibunya dan 12 pcs utk ayah sempena hari bapa yg lalu dan dihantar terus ke Kulim, Kedah.  Set Coklat ni saya mix kan filingnyer, ada kismis,almond,prune,criespy rice dan filling perasa mocha.  Harap2 Tok dan Tok Wan suker dgn ole2 anak dan cucu tersayang.  TQ Ziela, jgn serik order lg yer, ejas skit ngan kengkawan kat balai tu...hehehe...

 

Sabtu, Jun 4

Hantaran Perkahwinan

Dek terlalu sibuk menyiapkan bilik utk bengkel dan kedai ZCH, terlupa pula saya nak meng'uploadkan gambar tempahan ini.  Bertemakan "turqoise"  dan putih, dapat juga saya siapkan tempahan dr Cik Nabilah ini.  Hantaran ni bukan utk dia (x lama lg kot...amin..amin...) tp buat sepupunya yg melangsungkan perkahwinan pd 28 April yg lalu.  Harap2 pengantin berpuashati dgn pemberian sepupu tersayang.  Berkesempatan juga saya menghadiri majlis mereka, semua serba 'Turqoise', ala2 biru muda la gitu....sweet sgt...hidangan pun marverlous, sbb ada gulai umbut kelapa dan sambal belacan...huhuhuhu...sentap nyah!...anyway, thanks Nabil!, cepat2 temu jodoh yer..hehehehe...