Zahra HomeMade Chocolate menawarkan coklat 'praline' yang terdiri drpd dua jenis iaitu coklat 'couverture'(gred A) dan coklat 'compound'(gred B). Menepati citarasa penggemar coklat sebenar dengan pelbagai variasi rasa dan dekorasi. Menerima tempahan untuk sebarang majlis terutama di daerah Kuantan dan Pekan. Kami juga menjalankan perniagaan secara on-line.JOM JOINT CLUB ZAHRA HMC! KLIK HERE !

Kelab Zahra HomeMade Chocolate !!!

Rabu, Mac 2

Cenderahati Majlis Aqiqah dan Cukur Jambul

Ini pesanan regular customer ZHMC, Pn. Zaza untuk dijadikan door gift sempena majlis cukur jambul anak sulung beliau, Muhammad Emir Danial.  Mickey Mouse putih ini sebenarnya adalah criespy choc. Saya tambahkan bubble rice dan kacang cincang utk melazatkan lagi rasa coklat ini.  Semoga beliau berpuas hati dgn hasilnya ini.

Ini pula order drpd Puan Shidah untuk dijadikan cenderahati di majlis Aqiqah 2 org cucu saudaranya Emir dan Rizki.  Gabungan dua manisan iaitu criespy choc dan marshmallow.  Kali ini ZHMC menampilkan produk baru yg berpotensi tinggi mendapat sambutan, iaitu Marshmallow halal keluaran bumiputera.  Penggunaan kotak 2 cvt ini tampak lebih eksklusif dgn paduan 2 jenis manisan yg cukup menyelerakan.  Moga Pn.Hjh Maimunah gembira dgn sumbangan ikhlas ini.
Tiada ulasan:

Catat Ulasan