Zahra HomeMade Chocolate menawarkan coklat 'praline' yang terdiri drpd dua jenis iaitu coklat 'couverture'(gred A) dan coklat 'compound'(gred B). Menepati citarasa penggemar coklat sebenar dengan pelbagai variasi rasa dan dekorasi. Menerima tempahan untuk sebarang majlis terutama di daerah Kuantan dan Pekan. Kami juga menjalankan perniagaan secara on-line.JOM JOINT CLUB ZAHRA HMC! KLIK HERE !

Kelab Zahra HomeMade Chocolate !!!

Rabu, Januari 5

Order Mould dll

Sebulan dua ni saya kurang mendapat tempahan coklat, namun rezeki Allah itu amat luas.  Alhamdulillah, kini saya dihujani rezeki dari penjualan mould dan barang2 lain pula.  Tujuan saya sebenarnya ingin membantu dan memberi peluang kpd rakan2 niaga yg lain untuk mendapatkan barangan2 coklat. Jadi atas inisiatif ini, saya membuka ruang perniagaan baru dengan menjadi pembekal kpd pembuat2 coklat atau yang ingin mendapatkan barangan coklat ini. Memandangkan, ini cubaan baru, terdapat juga kekurangan seperti mendapatkan stok dlm waktu yg singkat, kehabisan stok dan sebagainya.  Namun saya mencuba yang terbaik bg memenuhi tahap kepuasan pelanggan2 saya.  Kepada sesiapa yg payah mendapatkan barangan pembuatan coklat, boleh email @ sms @ tinggalkan no.tel anda untuk mudah saya hubungi sekiranya terdapat produk2 terbaru di pasaran.  Sebaiknya, tempahan awal hendaklah dibuat bg keperluan dlm kuantiti yg besar.

 Penghantaran ke Kuching, Sarawak (Syarifah Zauyah Binti Wan Bujang)
Keterangan item : mould/edible image/oil base colour/choc box ect)
Ini merupakan penghantaran yg ke-2 dlm jangkamasa 1 bln. Cukup mudah berurusan dgn beliau Terima kasih Syarifah, moga terus maju dlam bsnes coklat anda.

 Penghantaran ke Brunei Darussalam (DK Raden Kartika Binti PG Mahmud)
Keterangan item : Mould/Lolli stik
Pelanggan istimewa ini juga amat mudah berurusan, dalam masa beberapa hari saja, tempahan beliau dapat disiapkan.  Walaupun terpaksa menanggung kos penghantaran yg tinggi, pelanggan2 saya tidak pernahpun yg bersungut.  Sememangnya saya tidak mengambil untungpun atas service penghantaran, kebanyakannya saya kurangkan kosnya sebagai menghargai pelanggan2 saya.  

   Sebenarnya ramai lagi pelanggan2 yg membeli barang2 coklat ini, cuma saya tidak sempat mengambil gambar bungkusan2 tersebut.  Antaranya, Yani (Kuantan), Ummi Atiyyah( Klang), Adibah(melaka), Ramlah(Kuantan), Najibah(Kuantan), Siti Aminah (Kuching) dan ramai lagi.   Anyway...terima kasih atas semua yg pernah melanggani produk di Zahra Chocolate House.  Senang berurusan dengan kamu semua.

p/s :  Bagi mereka yang tinggal berhampiran Pekan, Kuantan @ Muadzam, boleh singgah ke Zahra Chocolate House di No.15, Bangunan Terminal Bus Pekan, bg mendapatkan barangan2 tersebut selain membuat tempahan coklat ataupun bg menghadiri kelas pembuatan coklat.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan