Zahra HomeMade Chocolate menawarkan coklat 'praline' yang terdiri drpd dua jenis iaitu coklat 'couverture'(gred A) dan coklat 'compound'(gred B). Menepati citarasa penggemar coklat sebenar dengan pelbagai variasi rasa dan dekorasi. Menerima tempahan untuk sebarang majlis terutama di daerah Kuantan dan Pekan. Kami juga menjalankan perniagaan secara on-line.JOM JOINT CLUB ZAHRA HMC! KLIK HERE !

Kelab Zahra HomeMade Chocolate !!!

Rabu, April 20

Coklat Kotak Untuk Hantaran


Tempahan ini sebenarnya dah lama, saya terlupa nak masukkan al-kisahnya.  Set Coklat kotak ini ditempah oleh Pn.Hjh. Maimunah dr Banting sebagai hadiah kpd anak saudaranya yg melangsungkan pertunangan.  Didalam kotak coklat ini boleh dimuatkan 12pcs praline lagi.  Alhamdulillah, penghantran dgn Pos Laju selamat tiba ke tangan pelanggan saya.  Terima kasih tidak terhingga buat Hjh. Maimunah yg juga merupakan kekanda saya.
 
Untuk memudahkan coklat ini dihias dan di bawa, saya siapkan dgn handmade box yg cukup simple tetapi menarik. Jadi ia boleh diletak terus diatas dulang hantaran dan dihias serba ringkas dgn riben. 
 Kotak handmade box dgn clear window.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan